Magán ultrahang rendelés Szegeden!
Telefonos előjegyzés esetén várakozási idő nélkül!

Ultrahang rendelés Szegeden.

Pár szóban...

Meggyőződésem, hogy a gyors, korrekt ultrahang diagnosztikának sokkal jelentősebb szerepe van a gyógyításban, mint amilyet jelenleg a köztudatban és a terápiával foglalkozó kollégák szakmai elképzeléseiben elfoglal. Mára az ultrahang diagnosztika "rutin" vizsgáló módszerré vált, de nagyon fontos, hogy az így kapott diagnózis a lehető leggyorsabb és természetesen korrekt legyen. Ezáltal lerövidül a kivizsgálás ideje, esetleg egyéb, a beteg számára megterhelő vizsgálat mellőzhető, a terápia hamarabb elkezdhető, így a beteg gyógyulási esélyei javulnak, a felépülési idő is lerövidül.

Természetesen mindehhez megfelelő készülék, naprakész szaktudás, kellő tapasztalat, megfelelő körülmények, elegendő vizsgálati idő szükséges.

Az általunk használt készülékek újak, a szakmai elvárásoknak mindenben megfelelők, a felsorolt vizsgálatok elvégzésére tökéletesen alkalmasak. A rendelők frekventált, egyszerűen megközelítő helyen vanak. A várók és a vizsgálók kulturáltak, tágasak, kellemesek, világosak.

Radiológus szakorvos vagyok, több évtizedes kórházi és járóbeteg ellátási tapasztalattal. Ultrahang diagnosztikával 20 éve foglalkozom, rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, kongresszusokon.

Rendelési időmet úgy alakítottam, hogy a hét minden munkanapján elérhető vagyok.Telefonos előjegyzés esetén várakozási idő nincs, az előjegyzési idő 1-2 napos. A vizsgálati időt úgy ütemezem, hogy elegendő legyen a lelet megbeszélésére; amennyiben szükséges, további vizsgálatokra, egyéb szakorvosi vizsgálatokra is javaslatot tudjak adni.

AMIT NYÚJTANI TUDOK:

1. szakértelem, két évtizedes szakmai tapasztalat, megbízhatóság
2. korrekt diagnózis és vizsgálati díjak
3. rövid előjegyzési idő (1-2 nap)
4. kulturált körülmények.

KÉREM, FORDULJON HOZZÁM BIZALOMMAL!

Magánultrahang rendelésre
bejelentkezés
Dr. Csipak Klára főorvos
Telefon:
+36 20 581 7857